
ostbricka med hemlagad apelsin- och fikon marmelad, havtornsgelé och fikonmarmelad. osötat fruktbröd, kex av alla de slag där svarta kex med kol i var en av höjdpunkterna. eller kanske inte men mest fascinerande, dom var inte så goda.
färskost med vitlök och örter, camembert, kvibille gräddädel och gruyère. conference-päron och färska fikon. en brie serverades också, men på ett eget fat.

tårtbuffé!
prinsesstårta, hallonprinsess (som en vanlig prinsess fast med hallon och en botten brownie), mörk chokladmousse (mörk chokladmousse med hallongelé och glutenfri chokladbotten), frukttårta, whisky/lingon (mörk mousse med lingonkompott och vit whiskytryffel inuti och glutenfri chokladbotten) och till sist ljus chokladmousse (browniebotten med päron- och kanelkompott och ljus chokladmousse).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar